IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Актриса от „Бързи и яростни“ се омъжи в разкошна рокля

7 септември 2022 17 50

Вижте Джордана Брустър като булка!

Getty Images

Getty Images

Всеки обича летните сватби, включително и много от любимите ни знаменитости! През изминалите три месеца доста звездни двойки си казаха заветното „Да“. Сред тях бяха Бен Афлек и Дженифър Лопес, Рита Ора и Тайка Уайкики, Кирстен Дънст и Джеси Племънс, Сара Хайланд и Уелс Адамс, Алекс Петифър и Тони Гарн, Александра Дадарио и Андрю Форм и др.

Точно това направи и бившата съпруга на продуцента Андрю Форм – актрисата от „Бързи и яростни“ Джордана Брустър. Красивата брюнетка се омъжи за изпълнителния директор на инвестиционната фирма Мейсън Морфит. Двамата сключиха брак на 4 септември в Санта Барбара, Калифорния.

Джордана и Мейсън са заедно от две години. Колите от филмовия франчайз, в който булката играе от 2001 г., бяха подредени отвън, а членовете на семейството на „Бързи и яростни“ – включително Вин Дизел, Лудакрис и дъщерята на покойната звезда Пол Уокър – Медоу – бяха сред гостите на сватбата на двойката.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TJ Puccio (@tj_puccio)

42-годишната Джордана изглеждаше зашеметяващо в своята рокля без презрамки от бродирана дантела и сатенен шлейф. Брустър завърши ефирната си визия с класически диамантени обеци и прибрана назад коса в елегантен кок. Тя също така носеше букет от рози и дълъг воал с флорални мотиви.

Сватбата се състоя почти една година след като Брустър потвърди, че е казала „да“ на предложението на Морфит след раздялата си с първия си съпруг Андрю Форм. Новият мъж на Джордана е главен изпълнителен директор на инвестиционната компания ValueAct Capital.

Актрисата разкри неотдавна, че се влюбила в Мейсън докато все още е била омъжена за Андрю. Тя каза пред списание Glamour следното: „Мейсън и аз се срещнахме веднъж, докато и двамата все още бяхме женени, преди четири години. Забелязах го, защото той беше сладък и очарователен. Малко след този обяд започнах да го следвам в Instagram.“

Брустър и Форм бяха женени от 2007 до 2021 г. и имат двама общи сина – Джулиан на 8 години и Роуан – на шест.

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари